010 - 302 72 45 info@theproject.nl

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Signing en visuele beleving vormen een belangrijk visitekaartje van uw kantoor, pand en/of bedrijf. Daarom denken wij graag met u mee over hoe we uw wensen kunnen vertalen in een visueel aantrekkelijk product. In een kort tijdsbestek ontwerpen en produceren wij de producten die gewenst zijn. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget. Benieuwd naar onze diensten? Een overzicht ervan vindt u op deze pagina.

Kennismaken?

Wilt u meer informatie over het afnemen van onze diensten? Wij maken graag kennis met u.

Signage & visuele beleving

Wij ontwerpen, produceren en monteren vrijwel alle soorten reclameproducten voor uw interieur en exterieur. Op het gebied van bewegwijzering zorgen wij door…

Lees meer

Huurdersmutatie & signing-service

Een kapotte vlag, een handgeschreven naamswijziging, verkeerde plattegronden of foute bewegwijzering vanwege het vertrek van huurders. De wildgroei aan verouderde signage doet afbreuk aan uw bedrijfsimago. Door middel van reclame-onderhoud…

Lees meer

promoties

Organiseert u een evenement, opening, beurs of receptie en wilt u hiervoor een reclame-uiting laten ontwerpen? Dan spreken wij van promotiesSpeciaal voor kleinere en grotere activiteiten ontwikkelen.

Lees meer

facilitaire producten

Ook voor facilitaire signing-uitingen kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld verbodsborden, parkbankjes, brievenbussen of verkeersdrempels laten ontwerpen of wilt u deze juist laten aanpassen?

Lees meer

The Project of Realestate | Fascinatio Boulevard 506 | 2909 VA Rotterdam | info@theproject.nl | +31 (0)10 – 302 72 45