010 - 302 72 45 info@theproject.nl

THE PROJECT OF REAL ESTATE

Over ons

Wie is The Project

The Project of Real Estate: Het begin

The Project of Real Estate is onderdeel van The Project. Het bedrijf ben ik, Remco Heerkens, in 2014 gestart na ruim 18 jaar in het betaald voetbal rondgelopen hebben, onder andere als speler en commercieel manager.

Na mijn professionele voetbalcarrière heb ik ruime ervaring opgedaan in de signing branche. Met de visie dat kwaliteit, service en samenwerking vooropstaan, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een officieel gecertificeerd signbedrijf dat landelijk opereert.

We zijn dan ook VCA-gecertificeerd. Dat houdt in dat we volgens de juiste veiligheidseisen werken. Bovendien zijn we bevoegd om achter de douane en op benzinestations te werken.

Korte lijnen

Wat overgebleven is vanuit mijn voetbalcarrière, is onder andere de topsportmentaliteit die heerst binnen ons bedrijf. Daarbij houden wij maar één doel voor ogen: in zeer korte tijd de beste producten ontwikkelen van de hoogste kwaliteit. Dat kan je in onze ogen alleen bereiken als de lijnen kort zijn en je snel kunt schakelen met collega’s en leveranciers.

Het team

The Project of Real Estate bestaat uit een team van projectbegeleiders, een ontwerpstudio en monteurs. Elke dag opnieuw staan we klaar om alles te geven voor onze opdrachtgevers. Dat doen we met veel plezier en toewijding.

Specialist in reclame voor de vastgoedbranche

We zijn gespecialiseerd in de creatieve ontwikkeling, productie en het onderhouden van signing en buitenreclame voor de vastgoedbranche. Ook zorgen wij bij de wisseling van huurders dat wildgroei wordt tegengegaan. Zo verwijderen we alle visuele reclame-uitingen van oude huurders en zorgen wij ervoor dat nieuwe huurders zo snel mogelijk visueel zichtbaar zijn. Met deze unieke service onderscheiden wij ons in de signingbranche.

Elke dag opnieuw proberen we de beste reclame-uitingen te ontwikkelen die bijdragen aan het versterken van de visuele beleving van uw object of dat van uw huurder. Inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd in de vastgoedwereld waardoor we goed op de hoogte zijn van de markt. We horen dagelijks wat er speelt en kunnen daarom met trots zeggen dat we een meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers. Onze ontwerpstudio denkt altijd een stap vooruit en wordt door klanten geprezen voor hun creatieve denkwijze. Deze tevreden klanten gingen u voor.

The Project of Real Estate is onderdeel van The Project.

Kennismaken?

Ook voor u zetten wij graag een stap extra.

Snelle doorlooptijd

Landelijke dekking

Unieke signing-service

Onderdeel van The Project

Adres
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden
Ma – vrij: 08.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak