010 - 302 72 45 info@theproject.nl

THE PROJECT OF REAL ESTATE

Over ons

Wie is The Project of Real Estate?

The Project of Real Estate: de start

The Project of Real Estate maakt onderdeel uit van The Project: hét signing-bedrijf in Rotterdam e.o. In 2014 besloot ik na 18 jaar het betaald voetbal achter me te laten. Nadat ik in de voetbalwereld eerst als voetballer en daarna als commercieel manager had gewerkt, werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Tijdens mijn loopbaan als commercieel manager maakte ik kennis met de signing branche. 

Vastgoed: kleine veranderingen, grote resultaten
Ik deed vooral ervaring op in de vastgoedmarkt. Wat me hierin aanspreekt is dat je met kleine veranderingen grote verschillen kunt maken. De uitstraling van een vastgoedpand valt of staat met goede signing. Onze speciale signing-service is uniek in de markt en daar zijn we trots op. We hebben inmiddels vele vastgoedpartners geholpen met het updaten en rebranden van hun signing-uitingen.

VCA-gecertificeerd
Bij ons staat kwaliteit, service en samenwerking voorop. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een officieel gecertificeerd signbedrijf dat landelijk opereert. We zijn dan ook VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we volgens de juiste richtlijnen en veiligheidseisen werken. En dat we bevoegd zijn om op benzinestations en achter de douane te werken.

Bevlogen team van ervaren professionals

Bij The Project of Real Estate werken we met een team bevlogen professionals die alleen het hoogst haalbare resultaat nastreven. Ons team bestaat uit projectbegeleiders, een ontwerpstudio en monteurs. De lijnen zijn kort en daardoor kunnen we snel schakelen. Dat werkt prettig voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Elke dag werken we met veel plezier en toewijding voor onze opdrachtgevers. Heeft u een vraag over een project of wilt u advies inwinnen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Specialist in reclame voor de vastgoedbranche

We zijn gespecialiseerd in de creatieve ontwikkeling, productie en het onderhouden van signing en buitenreclame voor de vastgoedbranche. Ook zorgen wij bij de wisseling van huurders dat wildgroei wordt tegengegaan. Zo verwijderen we alle visuele reclame-uitingen van oude huurders en zorgen wij ervoor dat nieuwe huurders zo snel mogelijk visueel zichtbaar zijn. Met deze unieke service onderscheiden wij ons in de signingbranche.

Elke dag opnieuw proberen we de beste reclame-uitingen te ontwikkelen die bijdragen aan het versterken van de visuele beleving van uw object of dat van uw huurder. Inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd in de vastgoedwereld waardoor we goed op de hoogte zijn van de markt. We horen dagelijks wat er speelt en kunnen daarom met trots zeggen dat we een meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers. Onze ontwerpstudio denkt altijd een stap vooruit en wordt door klanten geprezen voor hun creatieve denkwijze. Deze tevreden klanten gingen u voor.

The Project of Real Estate is onderdeel van The Project.

Kennismaken?

Ook voor u zetten wij graag een stap extra.

Snelle doorlooptijd

Landelijke dekking

Unieke signing-service

Onderdeel van The Project

Adres
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden
Ma – vrij: 08.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak