010 - 302 72 45 info@theproject.nl

THE PROJECT OF REAL ESTATE

Onze unieke signing-service

Als vastgoedeigenaar bent u blij met nieuwe huurders en als uw pand verhuurd is. De uitstraling van het gebouw aan de hand van visuele uitingen, zoals vlaggen en logo’s is daarin belangrijk. Naarmate de tijd verstrijkt, scheuren vlaggen en zijn logo’s aan vervanging toe. Onze signing-service biedt uitkomst.

We nemen panden in beheer voor de signing. Daarbij maken we een nul-opname en leggen we al uw gegevens vast in een online portal die ook voor u inzichtelijk is. Op structurele basis komen we bij u langs om te controleren of alle visuele uitingen in orde zijn. Bij een huurderswisseling checken we de gegevens in onze database en nemen we contact op met nieuwe huurders. Dat scheelt uw team weer tijd.

huurdersmutatie the project of real estate

Huurdersmutatie

Zodra we uw pand op het gebied van signing in beheer hebben, slaan we al uw gegevens op in onze database. Van plattegronden van parkeerplaatsen tot de juiste lettertypes en kleuren van logo’s en naamsaanduidingen in de lift.

Als er een huurderswisseling plaatsvindt, kunnen we dankzij deze data snel schakelen. We nemen dan ook het contact met de nieuwe huurder van u over om ervoor te zorgen dat alle logo’s en benamingen in de juiste kleuren en formaten op alle objecten in en rond het pand verschijnen. Dat scheelt uw team tijd.

Daarnaast verwijderen we alle oude uitingen van vorige huurders, zodat uw pand er binnen tien werkdagen perfect bij staat.

De voordelen van huurdersmutatie op een rij:

  • Tijdsbesparing (contactovername bij huurderswisselingen)
  • Huurderssinging is altijd up-to-date
  • Binnen 10 werkdagen is signing nieuwe huurder zichtbaar
  • Landelijke dekking: we werken door heel Nederland

Signing onderhoud

We zorgen er structureel voor dat uw pand er op het gebied van signing goed bij staat. Eén a twee keer per jaar komen we bij u langs om te kijken hoe uw pand er visueel bij staat. We rapporteren met een duidelijk overzicht wat er verbeterd kan worden.

Mochten er herstelwerkzaamheden nodig zijn, dan voeren we die uit. Zo zorgen we er samen met u voor dat uw pand het visitekaartje blijft voor uw klanten en bezoekers.

De voordelen van onze onderhoudsservice:

  • Altijd een representatieve uitstraling van uw pand
  • Helder overzicht van diverse huurdersuitingen
  • Structurele controle van uw object, geen wildgroei mogelijk
  • Via online portal heeft u direct inzicht in uw gegevens
signing-service onderhoud
vlaggenservice

Vlaggenservice

Nooit meer een kapotte vlag of met slecht weer een vlag moeten wisselen? Onze vlaggenservice biedt uitkomst. Vooraf leggen we aan de hand van uw wensen vast hoe vaak we bij u langskomen om uw vlaggen te controleren. Dat bespaart u tijd. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw vlag altijd op voorraad is, zodat de uitstraling van uw pand altijd in orde blijft.

Meer informatie over onze signing-service?

Snelle doorlooptijd

Landelijke dekking

Unieke signing-service

Onderdeel van The Project

Adres
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden
Ma – vrij: 08.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak