010 - 302 72 45 info@theproject.nl

WERKWIJZE

Montage signing-uitingen

Nadat uw signing-producten zijn ontworpen en opgemaakt, gaan we over tot de montage ervan. We monteren vrijwel alle visuele-uitingen: van vlaggen, wanddecoratie, akoestisch behang, gevel- en lichtreclame tot raamfolies.

Daarbij staat de veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop. Wij zijn in het bezit van de VCA-certificering. Dat betekent dat wij enkel met veilige materialen en apparatuur werken die voldoen aan alle strenge veiligheidseisen.

Montage door Nederland, België en Duitsland

Wilt u gevelreclame, lichtreclame, wanddecoratie of bewegwijzeringsborden laten monteren? Onze monteurs werken door heel Nederland, België en Duitsland.

Ook voor huurdersmutaties schakelt u ons in. Vindt er een huurderswisseling in Friesland plaats? Wij komen graag bij u langs. Ons wagenpark bestaat uit bedrijfswagens die uitgerust zijn met de juiste materialen en apparatuur.

Vergunning nodig?

Is er een vergunning nodig voor bijvoorbeeld het plaatsen van een zuil of lichtreclame? Wij doen de aanvraag bij de gemeente, dienen alle stukken in en voeren de nodige correspondentie om u te ontzorgen. Uiteraard koppelen wij aan u terug of de aanvraag wel of niet goedgekeurd is.

Opdracht of speciaal verzoek in gedachten?

Snelle doorlooptijd
Landelijke dekking
Unieke signing-service

Onderdeel van The Project

Adres
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden
Ma – vrij: 08.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: op afspraak