010 - 302 72 45 info@theproject.nl

Onze werkwijze

Van advies, ontwerp tot beheer

Advies op het gebied van signing en visuele beleving

Onze werkwijze start bij het geven van advies. En daarbij denken we altijd een stap verder. Als u een product wilt laten produceren, denken we niet alleen mee over de haalbaarheid van het ontwerp, keuze van materialen en montage mogelijkheden. We bekijken hoe het product uitkomt in de ruimte en hoe we uw huisstijl het beste kunnen laten uitkomen.

Ontwerp en presentatie van het reclameconcept

Onze designers hebben kennis van de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van signing en visuele beleving. Van heel opvallend tot summier: alle uitingen zijn aangepast op uw situatie, budget en wensen. Voordat we het ontwerp maken, komen we graag langs om uw locatie te bekijken

 

Productie van hoogstaande reclameproducten

‘You name it, we produce it!’ We handelen snel, maar zijn ontzettend kieskeurig als het om kwaliteit gaat. Zo kiezen we met uiterste zorg de kleuren en materiaalsoorten uit en testen we deze uitvoerig. De kleurstalen, monsters en demostukken nemen we vooraf mee om uw keuze te vergemakkelijken.

 

We meten de ruimtes op en laten ons inspireren. Wanneer u een beursstand of evenement organiseert, denken we mee over het ontwerp en de beschikbaarheid van deze ruimtes. We presenteren onze ideeën vooraf aan u.  Op deze manier weet u wat u kunt verwachten. Als u tevreden bent, stellen we vervolgens een offerte op.

Wanneer u tevreden bent en de productie start, produceren we uw signing-uiting in diverse oplages, van groot tot klein. Heeft u een eigen marketingafdeling of besteedt u de marketing uit? Ook dan schakelen wij snel met uw collega’s. We werken namelijk ook nauw samen met gerenommeerde marketingafdelingen van bedrijven en diverse reclamebureaus. Hiervoor designen, produceren en monteren we producten voor toonaangevende merken.

Montage van reclame-uitingen

We hechten veel waarde aan het op tijd opleveren van uw product. Deadlines halen is voor ons dan ook een van de hoofddoelen. Een belangrijk onderdeel voorafgaand aan de montage, is het inmeten. Onze monteurs zijn heel ervaren en hebben vakinhoudelijke kennis. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat het inmeten van de ruimte nauwkeurig gebeurt. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat we de deadlines halen en dat uw product er exact hetzelfde uitziet als dat u vooraf in gedachte had.

Huurdersmutatie & signing-service

Wanneer uw pand in ons beheer is, slaan we alle gegevens met betrekking tot signing-uitingen, ruimtes, plattegronden en parkeerplaatsen op in ons CRM-systeem. Zodra u inlogt op deze website, kunt u alle informatie over uw object inzien en eventuele wijzigingen doorvoeren. Bij de wisseling van huurders, hebben wij direct een overzicht van alle details van uw object. Zo schakelen we snel met nieuwe huurders en houden we direct in de gaten of er wildgroei is. Zo zorgen wij ervoor dat uw pand altijd is voorzien van actuele bewegwijzering, belettering en de juiste visuele beleving.

Online inloggen voor klanten

Bent u al klant en wilt u de gegevens van uw object bewerken? Dat kan heel gemakkelijk. Log in op uw beheerdersprofiel op deze website en werk uw profiel bij.

Speciaal verzoek?

Heeft u een specifieke wens voor een reclame-uiting of een andere vraag?

The Project of Realestate | Fascinatio Boulevard 506 | 2909 VA Rotterdam | info@theproject.nl | +31 (0)10 – 302 72 45