010 - 302 72 45 info@theproject.nl

Speciaal verzoek?

Huurdersmutatie en signing-service

Het logo of naam op de zuil voordat dat de nieuwe huurder in het pand zit, daar zorgen wij voor. Bij de huurdersmutatie service nemen wij wanneer gewenst contact op met de huurder of asset manager voor het logo, naam juiste en of parkeerplekken etc. Doordat wij het pand op singing in beheer hebben kunnen wij snel schakelen aangezien wij alles online in kaart hebben van uw pand.

Sign-service

Een kapotte vlag, een handgeschreven naamswijziging, verkeerde plattegronden of foute bewegwijzering vanwege het vertrek van huurders. De wildgroei aan verouderde signage doet afbreuk aan uw bedrijfsimago. Door middel van sign service houden wij uw pand structureel in de gaten. We bieden onder andere vlaggenservice en mutatieonderhoud aan. Dat houdt in dat we op afgesproken tijden bij de Asset Manager of Vastgoedbeheerder langsgaan om te inventariseren of de signing-uitingen nog steeds kloppen en of deze technisch in orde zijn. Mochten er herstelwerkzaamheden nodig zijn, dan voeren we die uit. 

Vlaggenservice

Nooit meer een kapotte vlag of met slecht weer een vlag moeten wisselen? Bij het aangaan van deze service bepalen wij hoe vaak wij per jaar bij uw langskomen. Tevens zorgen wij dat wij altijd voor een jaar uw vlag op voorraad hebben.

Overeenkomst afsluiten

Het is mogelijk om een overeenkomst met ons af te sluiten. Daarin leggen we onder andere vast wanneer en hoe vaak we bij u langskomen om alle signing-uitingen te controleren. Tijdens het bezoeken van uw object maken wij een ronde, dit kan zijn met uw Asset manager, beheerder of alleen om te kijken of uw pand er visueel goed bijstaat. Wanneer er eventueel wildgroei is ontstaat of er mankement zijn ontvangt u van ons een rapport met advies en kosten voor herstel. Naast het vastleggen van de afspraken zorgen wij dat alle items in onze database terecht komt zodat wij snel kunnen schakelen bij bijvoorbeeld een nieuwe huurder. Alle deze gegevens zijn voor uw na inlog zichtbaar.

The Project of Realestate | Fascinatio Boulevard 506 | 2909 VA Rotterdam | info@theproject.nl | +31 (0)10 – 302 72 45